Galerie
Despre noi
Societatea are in prezent un capital social de 2.052.850 RON (cca. 600.000 EUR), poseda active in valoare de 2.487.460 RON (cca. 710.000 EUR) si deruleaza anual afaceri de 5.633.625 RON (cca. 1.600.000 EUR). Echivalarile in Euro sunt aproximative, depinzand de cursul RON/EUR.

Forma Juridica:
Societate cu raspundere limitata (SRL)
Adresa sediului social:
Str. Stefan cel Mare nr. 59, Craiova, jud. Dolj, ROMANIA
Nr. din Registrul Comertului:
J16/451/17.05.2002
Codul Unic de Inregistrare:
14642710
Codul de inregistrare fiscala (CIF):
RO14642710

Societatea noastra are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de transport international rutier de marfuri, cu precadere alimentare (lichide vrac si produse perisabile: lapte, uleiuri vegetale, vinuri, sucuri de fructe), pentru realizarea carora dispunem de toate elementele necesare. Efectuam transporturi catre toate tarile din Uniunea Europeana, īn special īn Germania, Olanda si Italia, de unde cisternele noastre īncarca frecvent.

Transliquid SRL detine un parc auto format din 16 autotrenuri, din care 15 buc. destinate transportului de lichide alimentare (cisterne cu capacitate utila de 25 to marfa) si 3 buc. frigorifice (80mc), destinate transportului de marfuri perisabile si generale. Cisternele au cāte 3 sau 4 compartimente izoterme, cu posibilitate de mentinere a temperaturii lichidelor pe timpul transportului si sunt atestate metrologic, conform legislatiei īn vigoare.

Calitatea serviciilor de transport prestate este dependenta si de modul de īntretinere a autotrenurilor destinate transportului de produse alimentare, īn ceea ce priveste repararea, curatirea si dezinfectarea lor, īnainte de preluarea marfii ce urmeaza a fi transportata. De aceea, unul dintre obiectivele noastre este acela de a avea un parc de autovehicule curat si bine īntretinut, prin operatiuni care se efectueaza dupa fiecare transport īn atelierul de reparatii propriu si la statia de spalat. Aceasta spalatorie este īn curs de modernizare, prin dotarea cu instalatii de spalare de īnalta tehnicitate.

Derularea transporturilor se executa īn conformitate cu prevederile Conventiilor internationale CMR, iar raspunderea transportatorului in calitate de caraus pentru marfurile transportate (C.M.R.) este garantata prin polita de asigurare.

O caracteristica esentiala a activitatii noastre este rapiditatea cu care derulam transporturile, ca urmare a profesionalismului personalului firmei care este specializat si are o larga experienta īn domeniul transporturilor internationale rutiere, avānd o traditie de 25 ani īn acest domeniu. Transliquid SRL are o echipa de profesionisti, pregatita sa asigure o servire optima a clientului. Preturile practicate sunt adaptate la nivelul pietei si se negociaza īn functie de distante si de volumul transporturilor.

Echipa Transliquid
Acasa | Despre noi | Transporturi de lichide | Trasporturi frigorifice | Adrese utile | Contact